fbpx

Заступник міністра приїде в Яремче святкувати День пасічника

Суспільство 17:19, 10.10, 2017

13-14 жовтня у м. Яремче пройде "Європейський день пасічника в Карпатах" за організації Міністерства аграрної політики та продовольства України, Спілки пасічників України, Української аграрної конфедерації та проекту ЄС "Підтримка впровадження Угоди про асоціацію між Україною та ЄС" Association4U.

У заході візьме участь заступник Міністра аграрної політики та продовольства України з питань євроінтеграції Ольга Трофімцева, повідомили у прес-службі Івано-Франківської ОДА.

Метою події є встановлення широкого діалогу між державою, виробниками та експортерами меду, агробізнесом, науковцями, галузевими громадськими організаціями.

Під час заходу будуть обговорені такі питання – запровадження європейських норм в українське законодавство, співпраця агровиробників та пасічників, протидія отруєнню бджіл, актуальні напрямки розвитку українського бджільництва.

В рамках заходу заплановано:

– дискусійні панелі "Європейська інтеграція", "Кооперація", "Технології";

– навчальні тренінги "Переваги Угоди про асоціацію між Україною та ЄС" та "Європейські вимоги до українського меду";

– конференція "Українське бджільництво. Виклики сучасності";

– круглий стіл на тему "Захист бджіл".

Учасниками заходу стануть також президент Спілки пасічників України Володимир Стретович, генеральний директор Української аграрної конфедерації Павло Коваль, представники Мінагрополітики, проекту ЄС, галузевих об’єднань для пасічників з країн ЄС, Турції, Грузії та Канади, а також пасічники з усієї України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: