fbpx

Заступника голови МОЗ з Франківщини, якого спіймали на хабарі, відсторонили від посади

Суспільство 15:57, 14.07, 2016

Кабінет міністрів України відсторонив Романа Василишина від виконання повноважень за посадою заступника міністра охорони здоров'я.

Про це йдеться у розпорядженні КМУ від 13 липня №485-р, передає УНН.

"Відсторонити Василишина Романа Йосифовича від виконання повноважень за посадою заступника Міністра охорони здоров’я України – керівника апарату",  йдеться у документі.

У ніч на 8 липня при спробі отримання хабара затримали заступника міністра охорони здоров’я Романа Василишина. Василишин родом з міста Болехів Івано-Франківської області. Як повідомов КУРС, за підозрюваного у хабарництві Романа Василишина внесли 2,8 млн застави.

У прокуратурі Києва повідомили, що було встановлено, що вказаний посадовець створив систему поборів з практикуючих лікарів за надання їм можливості в подальшому здійснювати належним чином свої функціональні обов’язки, зокрема проводити операції в Олександрівській лікарні Києва.

За даними прокуратури, наразі заступника міністра та його спільника затримано за підозрою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 368 КК України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: