fbpx

Заступника начальника франківської митниці затримали за спробу дати хабар військовому прокурору

Суспільство 23:06, 17.03, 2017

Заступника начальника Львівської митниці ДФС України Володимира Шокала, який наразі відряджений та тимчасово виконує обов'язки заступника начальника Івано-Франківської митниці ДФС України, затримали на спробі дати хабар у розмірі 40 тис. доларів США.

Сьогодні увечері слідчі військової прокуратури Західного регіону України спільно зі співробітниками УЗЕ НПУ задокументували факт надання військовому прокурору Львівського гарнізону майору юстиції Владиславу Савинцю неправомірної вигоди у розмірі 40 тис. доларів США заступником начальника Львівської митниці ДФС України Володимиром Шокалом (наразі відряджений та тимчасово виконує обов'язки заступника начальника Івано-Франківської митниці ДФС України). Про це написав у Фейсбуці генпрокурор України Юрій Луценко.

Володимир Шокало намагався дати хабар за непритягнення його до кримінальної відповідальності та закриття кримінального провадження щодо виявлених фактів щомісячних зборів хабарів від підлеглих працівників за сприяння в просуванні по службі та переміщення контрабанди через державний кордон України фізичними та юридичними особами.

Гроші передавав у тубусі з-під ірландського віскі. Під час огляду місця події кошти вилучені у повному обсязі. Посадовця затримано.

1

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: