fbpx

Завдяки УКРОПівцям в Івано-Франківську діє центр військової підготовки. ФОТО

Політика 11:53, 22.08, 2017

Днями у Центрі військової підготовки та інформації нардепа від УКРОПу Олександра Шевченка провели чергові тренування

Цього разу молодь та учасники АТО освоювали навички стрільби із гладкоствольної гвинтівки. Серед охочих взяти участь у таких навчаннях – люди різного віку: як юнаки, що ніколи не брали до рук зброї, так і досвідчені воїни АТО, які пройшли війну і зараз демобілізовані.

«Ми не забуваємо, що зараз твориться на сході нашої країни. Наш ворог дуже потужний та підлий, і тому ми маємо бути готові до всього. Юнаки, яких ми навчаємо, хочуть вміти у разі потреби захистити себе та своїх рідних. Для демобілізованих бійців такі тренування – можливість триматись у тонусі і не втрачати військових навиків», – каже керівник Центру, депутат Івано-Франківської міської ради від «Українського об’єднання патріотів – УКРОП» Мерінов Віталій.

Довідково:

Центр військової підготовки та інформації Олександра Шевченка функціонує в Івано-Франківську з 2015 року. З початку війни на Сході України Центр надавав добровольцям та військовослужбовцям допомогу у вигляді бронежилетів, касок, військової амуніції, берців тощо. Пізніше з’явився ще один напрям діяльності – реабілітація учасників АТО. Це зокрема, відпочинок та оздоровлення для учасників АТО та їх сімей. Офіс Центру військової підготовки та інформації знаходиться за адресою: площа Міцкевича, 8, 12 кабінет.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: