fbpx

Завдяки Віктору Шевченку у Крилоському будинку культури замінили систему опалення

Суспільство 18:20, 26.12, 2017

Нещодавно під час робочої поїздки округом Віктор Шевченко побував у Крилоському будинку культури. Нардеп відзначив: завдяки громаді села, будівля добре збереглася. От тільки тут не було опалення.

"Стіни вкриваються пліснявою. Коли холодно, ми не можемо організовувати різноманітні заходи. Тому людям нікуди піти і культурно відпочити", – сказав  директор закладу Дмитро Гуралюк.

Віктор Шевченко пообіцяв допомогти громаді Крилосу. В найкоротші терміни була виготовлена проектно-кошторисна документація. Тепер у клубі уже встановлена система опалення.

"Для встановлення опалення у Крилоському будинку культури із державного бюджету було виділено 225 тисяч гривень. Ми закупили батареї, встановили труби", – сказав помічник-консультант народного депутата України Віктора Шевченка Олександр Візінський.

Тепер у будинку культури мають замінити котел. І вже невдовзі у закладі буде тепло.

"Такі заклади у селі – єдиний осередок культурного життя. І на жаль, фінансування клубів практично відсутнє. На щастя, вдалось врятувати цей будинок культури. Адже тут працюють різноманітні гуртки. А діти мають можливість навчатись різноманітних видів мистецтва. Тепер і для них, і для мешканців села, будуть комфортні умови", – наголосив народний депутат Віктор Шевченко.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: