fbpx

Завершилося таборування "Говерляна імені В’ячеслава Чорновола". ВІДЕО

Суспільство 19:22, 21.07, 2018

У горах формується характер. Лідерські навички удосконалювали представники громадської організації "Молодий Народний Рух" за підтримки Міністерства молоді та спорту України. Для таборування обрали місце, звідки до вершини Говерли рукою подати – Говерляну.

У Карпати навідалися близько чотирьох сотень молодих людей. Це громадські активісти із майже всіх регіонів України. У невимушеній атмосфері обмінювалися досвідом патріотичного виховання. А ще відкривали в собі лідерські якості. Головне в наш час, кажуть організатори, – активізувати молодь, вивести її із пасивного стану, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Таборування було не лише інтелектуальним майданчиком. Його учасники охоче опановували військову підготовку. Відтак серед іншого були нормативні вправи стрільби із автоматичної зброї. А ще змагання зі страйк-болу. Такі вишколи не завадять активній молоді, наголошують фахівці.

Як засвоїли знання – перевіряли на практиці. Перше місце здобула команда із Івано-Франківська. Обласний центр Прикарпаття на таборуванні представляли два десятки молодих активістів.

Традиційно на Говерляні запалили чималу ватру. Тут до роботи долучився наймолодший учасник таборування – 11-річний Арсен Кравчук.

Незважаючи на дощ, учасники "Говерляни імені В'ячеслава Чорновола" підкорили найвищу гору України. А найактивніші молоді лідери дібралися до Несамовитого озера.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: