fbpx

На Прикарпатті пройшов Кубок України з фрі-файту "Кубок Буковелю"-2015

Спорт 09:37, 11.03, 2015

Впродовж 2014 року відбулось чимало відбіркових змагань в різних куточках України і лише найсильніші спортсмени отримали можливість позмагатись за Кубок Буковелю.

69 бійців з 500 учасників взяли участь у боях за кубок України 2015 року. Протягом чотирьох відбіркових турів було визначено 18 найсильніших, які і боролись за Кубок 7 березня у Буковелі. Чемпіонів визначали у 6 вагових категоріях. Змагання відбулись вже вп’яте, традиційно за підтримки Олександра Шевченка, народного депутата України.

"Будь-який спорт допомагає перш за все бути здоровими. Фрі-файт же – це той вид спорту, який допомагає молодим людям тримати своє тіло у гарній фізичній формі та відчути себе впевненіше і захистити себе і своїх рідних при потребі як у повсякденному житті, так і, наприклад, в АТО", – переконаний Шевченко.

В п’ятому, свого роду ювілейному, сезоні Гранд Фінали відбувалися не у форматі одиночного поєдинку на захист титулу, а у форматі четвірок. З кожним роком учасниками змагань стають все титулованіші спортсмени. Заслужений майстер спорту України, вісім майстрів спорту міжнародного класу, шість майстрів спорту, три кандидати в майстри спорту, чотири чемпіони світу, чотири віце-чемпіони світу, два чемпіони Європи і всі вісімнадцять – чемпіони або віце-чемпіони України… І це не повний перелік титулів учасників Кубку України з фрі-файту.

У напруженій боротьбі перемогли найвитриваліші: у ваговій категорії 61 кг перемогу здобув Лунга Олександр з Харкова, вихованець клубу "Kharkiv Top Team", чемпіон Світу, МСМКУ з бойового самбо.   Кращим у ваговій категорії 65.8 кг став Однорог Євген з міста Ірпінь, чемпіон світу з фрі-файту, чемпіон України, чотириразовий володар поясу чемпіона України з фрі-файту дивізіону Еліта, МСМКУ з фрі-файту, вихованець СК "Пересвіт".

У ваговій категорії 70.3 кг. захистив чемпіонське звання і зберіг пояс Сапа Тарас з Івано-Франківська, віце-чемпіон світу з фрі-файту, триразовий володар поясу чемпіона України з фрі-файту дивізіону Еліта, МСМКУ з фрі-файту, вихованець СК "Альянс".

Перемогу у ваговій категорії 77.1 кг здобув Гринчук Микола з міста Тернопіль, віце-чемпіон світу з фрі-файту, чемпіон України, МСМКУ з фрі-файту, вихованець СК "Характерник".

У ваговій категорії 83.9 кг також кращим став вихованець СК "Характерник" з міста Тернопіль Ізанський Володимир, віце-чемпіон України з фрі-файту, КМСУ з фрі-файту.

А серед важковаговиків (89 кг) впевнено переміг спортсмен зі Львова Слюсарчук Ігор – чемпіон світу з фрі-файту, чемпіон України, чотириразовий володар поясу чемпіона України з фрі-файту дивізіону Еліта,  ЗМСУ з фрі-файту, вихованець СК "Характерник".

Переможці вже незабаром представлятимуть Україну на світовомі чемпіонаті у Лас-Вегасі, тож після перемоги довго відпочивати спортсмени не планують, а відразу ж розпочнуть наполегливі тренування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: