fbpx

Завтра до Франківська приїде Марина Порошенко – підпишуть меморандум про інклюзивну освіту

Суспільство 12:13, 08.11, 2018

Дружина Президента відвідає Івано-Франківськ, щоб підтримати розвиток інклюзивної освіти у школах міста та долучити Прикарпаття до національного проекту Фонду Порошенка "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації".

Про це КУРСу повідомили в обласній державній адміністрації. 

Голова Ради Благодійного фонду Петра Порошенка Марина Порошенко відвідає Івано-Франківськ у рамках національного проекту "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації", який Фонд реалізує у співпраці з Міністерством освіти і науки України. 

Марина Порошенко відвідає одну з франківських шкіл, де запроваджують інклюзивне навчання, тобто діти з інвалідністю навчаються у звичайних загальноосвітніх класах. 

Також очікується, що Марина Порошенко і голова ІФОДА Олег Гончарук підпишуть Меморандум про долучення області до національного проекту "Інклюзивна освіта – рівень свідомості нації".

На сьогодні в Івано-Франківській області модель інклюзивної освіти запроваджена в 234 школах, в яких навчаються 398 дітей з особливими освітніми потребами. Такж в області інклюзія впроваджена в 44 дитсадках, які відвідують 57 таких діток.

Читайте також: Інклюзивна освіта в Україні: як це роблять у Львові

З подібними візитами Марина Порошенко відвідала вже понад два десятки регіонів України. 

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: