fbpx

Завтра у Калуші школи та дитсадки працюватимуть у звичному режимі

Суспільство 17:36, 13.11, 2016

У понеділок, 14 листопада 2016 року, загальноосвітні та дошкільні навчальні заклади м. Калуша будуть працювати у звичному режимі.

Про це йдеться на сайті управління освіти і науки Калуської міської ради.

"Рішення призупинити навчальний процес з 14 до 15 листопада у дошкільних навчальних закладах, школах, установах професійно-технічної освіти області насамперед зумовлене неможливістю здійснювати підвіз учнів до шкіл в окремих районах. Такої проблеми у нашому місті немає. На цей час відповідні служби проводять роботи щодо ліквідації наслідків негоди", – йдеться у повідомленні.

У зв’язку з цим завтра, 14 листопада 2016 року, школи і дитячі садки Калуша будуть працювати відповідно до звичайного режиму роботи.

Нагадаємо, сьогодні комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій щодо проведення заходів, пов'язаних із ліквідацією наслідків негоди, прийняла рішення призупинити навчальний процес з 14 до 15 листопада у дошкільних навчальних закладах, школах, установах професійно-технічної освіти, а також рекомендувати коледжам та університетам здійснити аналогічні заходи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: