fbpx

Завтра у прокат вийде перший український трилер

Культура 19:06, 02.12, 2015

3 грудня у прокат виходить український містичний трилер "По той бік".

Картина Олександра Литвиненка представляла Україну в повнометражному конкурсі міжнародного кінофестивалю "Молодість", інформує Cultprostir.

Фільм розповідає історію молодої жінки, яка після клінічної смерті відчула в собі дар бачити місця, де були скоєні жорстокі злочини.

"Спочатку планувався короткометражний фільм. Але, коли я почав прописувати поепізодний план, зрозумів, що моє маленьке кіно розрослося. Під час роботи над сценарієм приходило багато нових ідей – у підсумку кінцівку фільму я переробляв чотири рази.

Не знаю, як реагувала публіка під час показу фільму на "Молодості", – я зміг бути в залі п'ять хвилин. Після цього пішов, тому що дуже нервував. Блукав по кінотеатру з нашим художником-постановником, балакали з ним про що завгодно, але тільки не про кіно: хотілося відволіктися. Але на прес-конференції після перегляду зрозумів, що фільм не залишив нікого байдужим. Навіть серед журналістів щодо деяких позицій виникла суперечка. Це нормально. Навіть добре. Було б гірше, якби суперечок не виникало. Відсутність будь-якої реакції  це дуже погано. Сподіваюся почути реакцію публіки, коли фільм вийде в прокат",  розповів режисер картини Олександр Литвиненко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: