fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Заява Івано-Франківського УКРОПу: Руслан Марцінків та міська влада розвертають місто на шлях "світлого комуністичного майбутнього"

Заява Івано-Франківського УКРОПу: Руслан Марцінків та міська влада розвертають місто на шлях "світлого комуністичного майбутнього"

Політика 22:17, 18.07, 2017

На офіційному сайті Івано-Франківської міської організації "Українського об'єднання патріотів-УКРОП" опублікована заява наступного змісту:

"Руслан Марцінків та міська влада розвертають місто на шлях "світлого комуністичного майбутнього".

І це не жарт.

Покупка збиткового заводу з виробництва гальмівних колодок (лише заради землі для майбутнього дерибану поміж партійними забудівельними підприємствами):

  • — за кошти дітей, які не отримують харчування в школах,
  • — за кошти хворих, які змушені купувати ліки в аптеках, бо в лікарнях вони відсутні,
  • — за кошти бюджетників, які не отримують надбавок до зарплат, як це є в інших містах,
  • — за кошти, якими можна було б суттєво змінити комфорт та перспективи розвитку нашого міста.

Натомість ми бачимо маніакальний ланцюг лобіювання міським головою Русланом Марцінківим, міськвиконкомом та "просвободівською" більшістю в міськраді створення "на всі теми" комунальних підприємств.

Ці підприємства вже витрачають десятки (чи і сотні) мільйонів гривень коштів громади з міського бюджету у вигляді безконтрольного поповнення так званих "статутних фондів" та утримання їх штату та діяльності.

Все відібрати і взяти під владний контроль – це чисто комуністична стратегія, яку взяв на озброєння міський голова та влада.

Перехід місцевої господарки на шлях "осуспільнення" – це шлях, по якому нас намагалися свого часу вести марксистсько-ленінські ідеологи і комуністичні вожді. Це шлях, на якому залишилося в світі лише декілька країн, таких як голодна і злиденна Північна Корея.

Окрім спроб покупки за кошти громади збиткового заводу з виробництва гальмівних колодок, звучать ідеї перетворити "Міський пологовий будинок" в комунальне підприємство (!!) або відібрати в концесіонера аеропорт (який і зберігся як аеропорт саме завдяки концесіонеру, адже багато подібних аеропортів, які залишилися в комунальній власності в інших містах, давно припинили діяльність).

Відомо, що за 7 років концесії в Івано-Франківський аеропорт вкладено, дотовано, сплачено концесійних платежів та інвестовано більш як 60 мільйонів гривень! (Не "освоєно" з бюджету, як це робить наша міська влада, що є найлегшим і найбільш безгосподарним, а вкладено приватним концесіонером. Тобто зекономлено для бюджету!).

Навіть для студентів перших курсів є аксіомою, що влада, держава є найбільш корумпованими та найменш ефективними власниками і менеджерами підприємств. Але про це не відомо Руслану Марцінківу та Івано-Франківській міській владі. А може, й відомо, але, маючи півмільярдне перевиконання міського бюджету за півтора року, вже складно придумувати схеми розкрадання бюджетних коштів. Тому пішли в хід замішані на піарному популістичному словоблудстві схеми дерибану через комунальні підприємства.

Чи згідна громада з таким розвитком подій в Івано-Франківську?

Чи пройде в Івано-Франківську комуністична ідеологія, яка маскується під націоналістичними гаслами?"

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: