fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Збірна команда студентів України виборола у литовців кубок із футболу "Карпатський простір". ФОТО

Збірна команда студентів України виборола у литовців кубок із футболу "Карпатський простір". ФОТО

Спорт 17:20, 06.05, 2018

Вчора на стадіоні "Хет-трик Арена" в Івано-Франківську відбулися фінальні поєдинки серед студентських збірних команд України та Литви на здобуття Міжнародного студентського кубку з футболу "Карпатський простір". Перемогу у феєричному двобої з литовцями із рахунком 4:0 здобула збірна команда студентів України.

Захід організувала Всеукраїнська футбольна асоціація студентів за підтримки Федерації футболу України, обласної державної адміністрації. Його учасниками були студентські збірні команди України, Литви, Румунії та Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Привітали футболістів із перемогою народний депутат України Іван Крулько, заступник міністра освіти і науки України Юрій Рашкевич, заступник голови облдержадміністрації Ігор Пасічняк, перший заступник голови обласної ради Василь Гладій.
"Футбол – це також своєрідне мистецтво,  зазначив Ігор Пасічняк. – Тому  цього року вперше за час існування Міжнародного мистецького фестивалю країн Карпатського регіону "Карпатський простір" ми провели студентський кубок з футболу "Карпатський простір". Сподіваємося, що турнір матиме продовження та стане традиційним у рамках фестивалю".  
На завершення змагань переможців, а також найкращих гравців та тренерів кубку нагородили медалями, грамотами та пам’ятними сувенірами. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: