fbpx

Зеленський висловив співчуття родинам загиблих під час повені на Закарпатті та Франківщині

Суспільство 17:51, 24.05, 2019

Президент України Володимир Зеленський висловив співчуття родинам школяра Сергія Церуша і Бориса Когуча, які загинули внаслідок повеней на Закарпатті та Прикарпатті.

Президент України Володимир Зеленський передав слова підтримки родині школяра Сергія Церуша, який загинув у селищі Воловець Закарпатської області. Тіло хлопчика рятувальники виявили сьогодні. Напередодні він вийшов подивитися, як піднялася вода у річці Вича і його понесла течія, інформує пресслужба Президента.

"Я сам батько і розумію, яке це горе для родини. Співчуваю батькам", – сказав Володимир Зеленський.

Також Глава держави висловив співчуття у зв’язку із загибеллю Бориса Когуча з Івано-Франківщини. 20 травня 62-річний чоловік послизнувся, розчищаючи стічну канаву до річки, впав у воду та зник. Його тіло знайшли в Калуші, в річці Млинівка.

Раніше Глава держави мав розмову з очільниками областей, що потерпіли від повені: виконувачем обов’язків Голови Закарпатської облдержадміністрації Ярославом Галасом, Головою Івано-Франківської ОДА Олегом Гончаруком та Головою Державної служби України з надзвичайних ситуацій Миколою Чечоткіним.

  
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: