fbpx

Зеленський завітав на "вогник" до колишніх колег з "Кварталу" і піднявся на сцену. ФОТО

Стиль життя 23:05, 25.05, 2019

Президент Володимир Зеленський відвідав концерт "Ліги сміху" (проект "Студії Квартал 95") в МЦКМ "Жовтневий палац" у Києві і вийшов на сцену.

Про це 25 травня у соцмережах повідомляють глядачі, присутні на концерті, пише УП.

Зеленський вийшов на сцену на початку концерту, коли команда виконувала пісню, привітався із публікою і сказав "Добрий вечір. Більше слів у мене немає". На сцені одразу з'явився Євген Кошовий, який замінив Зеленського-ведучого у "Лізі сміху" і відібрав у президента мікрофон. Зеленський вдавано обурився, але пішов дивитися концерт у зал.

Президент із дружиною сиділи у 6 ряду.

Напередодні перша леді також була присутня на концерті "Ліги сміху": у своєму Instagram вона розмістила фото з концерту. 

1

Раніше у "Студії "Квартал 95" заявляли, що після виборів президента шоумен Володимир Зеленський залишить проекти, в яких він багато років був режисером-постановником, ведучим та актором. Повідомлялося, що замінять Зеленського "вже відомі глядачам зірки "Кварталу".

Зокрема, новим ведучим "Ліги сміху" анонсували Євгена Кошового, який також є одним з тренерів цього проекту, створеного студією "Квартал 95" і Drive Production.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: