fbpx

Жартівнику, який "замінував" Івано-Франківську ОДА, загрожує до шести років ув'язнення

Суспільство 18:30, 04.12, 2014

На теперішній час міліцією здійснюються усі необхідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка зробила хибне повідомлення про замінування держустанови. Згідно з Кримінальним кодексом України за подібний "жарт" передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Нагадаємо, що сьогодні близько 11.00 години невідома особа зателефонувала на службовий номер Обласної державної адміністрації та повідомила про замінування другого поверху.

На місце події одразу виїхали керівники міліції, слідчо-оперативна група, працівники кінологічного центру та співробітники вибухотехнічної служби. З адміністративної та прилеглої території було негайно евакуйовано громадян. Після проведення ретельної перевірки вибухових пристроїв чи речовин не виявлено, повідомляє КУРС з посиланням на прес-службу УМВС в Івано-Франківській області.

За цим фактом розслідується кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 259 Кримінального кодексу України.

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: