fbpx

Жінка, яка вбила двох дітей та намагалась вчинити суїцид, пояснила свої дії. ВІДЕО

Суспільство 16:19, 10.04, 2016

З'явились перші версії вбивства двох дітей та спроби самогубства на Прикарпатті. Жителька Верховини, яку з порізаними венами біля тіл двох синів у власному домі минулої неділі знайшов її чоловік, оговталась і почала свідчити слідчим.

За словами жінки, злочин задумала давно. Мовляв, батько 2-річного Матвія погрожував забрати в неї сина. Свого сина, 9-річного Ростислава, виховувати сам хотів і чоловік, із яким вона була в шлюбі. А вона, мовляв, без дітей жити не хотіла. 

Нагадаємо, 3 квітня о 21.15 у Верховині знайдено мертвими двох дітей. Старшому сину вона дала випити воду, в якій були розчинені таблетки. А молодшому – таблетки, які назвала вітамінами. Від спожитих медичних препаратів у них наступила миттєва смерть. Жінку госпіталізували до Івано-Франківської обласної психоневрологічної лікарні (ОПНЛ) № 3 з діагнозом гострий поліморфний психотичний розлад, суїцидальна спроба. Попри те, що відповідно до довідок, виданих  Верховинською районною поліклінікою, жінка на обліку у лікарів нарколога та психіатра раніше не перебувала. 6 квітня розпочався суд у цій справі.

Подробиці – у сюжеті "ТСН"

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: