fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Жінка-збиральниця та чоловік-мисливець: Олексій Гнатковський розповів у Франківську, про що мовчать чоловіки. ФОТО, ВІДЕО

Жінка-збиральниця та чоловік-мисливець: Олексій Гнатковський розповів у Франківську, про що мовчать чоловіки. ФОТО, ВІДЕО

Культура 09:57, 17.05, 2018

Вчора в обласній філармонії відбулася комедійна моновистава "Про що мовчать чоловіки, або Дикун Forever" за участю відомого актора Івано-Франківського обласного муздрамтеатру Олексія Гнатковського.

Головну і єдину роль виконав актор Франківського драмтеатру Олексій Гнатковський. До речі, він перший україномовний актор, який зіграв у постановці, яку показують в 45 країнах світу. Режисером "Дикуна Forever" є Давіс Колбергс з Латвії.

Спершу присутнім показали ролик із подружжям Гнатковських, а потім вродовж двох годин актор розповідав про різні життєві сімейні ситуації. Наприклад, про переключання телеканалів, купівлю одягу, манеру спілкування з друзями та секс.

 

Він порівняв жінку зі збиральницею, яку цікавлять подробиці, а чоловіка із мисливцем, який зосереджується на одній цілі.

"Це два світи, дві культури, дві мови… Між ними прірва", – прокоментував Гнатковський.

Чоловіки та жінки у залі впізнавали себе у розповіді актора, тому часто переривали виставу оплесками та гучним сміхом, навіть вигукували репліки.

 

Актору подякували квітами, інформує Галка.

Також численні глядачі залюбки фотографувалися у цікавій фотозоні із картонним "Гнатковським".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: