fbpx

Жінки "бальзаківського віку" в пошуку: стартували зйомки українського серіалу "Місто закоханих"

Культура 20:33, 19.04, 2017

Телеканал "Україна" розпочав зйомки 20-серійної мелодрами "Місто закоханих" за сценарієм Тетяни Гнєдаш. Канал позиціонує серіал як романтичну історію про жінок "за тридцять", які не втрачають надії відшукати справжні почуття.

Головні героїні серіалу – тележурналістка Олександра, перекладачка Єва і рестораторка Інга. У них різні характери, але їх об'єднує одне – всім трьом катастрофічно не щастить в особистому житті.

Олександра – емоційна натура, часом їй важко розібратися в собі, адже сама вона не до кінця усвідомлює, чого хоче від життя. Єва – втілення жіночності, вона розумна та красива, але дуже сильно хоче заміж, чим відлякує можливих претендентів. Інга – раціональна, вільна й розсудлива жінка, не схильна до сентиментів. Відклавши вбік любов, Інга прагне до самореалізації і бачить у цьому мету свого життя.

Виробництвом фільму на замовлення каналу "Україна" займається компанія ABC Film. Зйомки стрічки пройдуть в Україні та на Кіпрі, повідомляє прес-служба телеканалу.

"Ця стрічка про кохання, з пошуками якого багато жінок зараз затягують. Але, як відомо, той, хто шукає – обов'язково знаходить. Ми ретельно підходили до вибору локацій для зйомок цього кінопроекту і в результаті зупинилися на трьох містах – Києві, Чернівцях і Лімассолі", – розповів режисер фільму Антон Гойда.

У стрічці зіграють актори Марина Коняшкіна, Анастасія Буніна, Катерина Мельник, Юлія Галкіна, Олесь Задніпровський, Андрій Фінягін, В'ячеслав Довженко, Євген Морозов, Інна Мірошниченко, Валентин Томусяк, Костянтин Стрельников, Дарія Петрожицька й багато інших.

"У цьому серіалі ми покажемо глядачам прекрасний букет жіночих образів і талановитих акторок. Історія легка, весняна, сповнена кохання та пригод. Впевнена, що в кожної глядачки знайдеться привід і посміхнутися, і похвилюватися за наших героїнь", – сказала головна продюсерка департаменту кіносеріального виробництва телеканалу "Україна" Наталія Стрибук.

"Я радий співпраці нашої компанії з Тетяною Гнєдаш. У "Місті закоханих" ми поставили перед собою серйозну якісну планку і будемо намагатися відповідати духу часу. Сподіваємося, нашим телеглядачкам новий серіал припаде до душі", – коментує продюсер ABC Film Віталій Сіренко.

Прем'єра серіалу "Місто закоханих" на каналі "Україна" запланована на осінь.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: