fbpx

ЖК CHICAGO Central House – втілення американського стилю життя в Україні

Суспільство 11:46, 27.09, 2018

Житловий комплекс CHICAGO Central House – яскравий зразок американської архітектури в серці української столиці. Зводиться в Голосіївському районі Києва, за п’ять хвилин їзди від Хрещатика.

Припаде до смаку діловим та творчим людям, які прагнуть залишатися в центрі подій і при цьому насолоджуватися тишею приватного життя.

Чому житловий комплекс CHICAGO Central House

Перш ніж купити квартиру в ЖК CHICAGO Central House, варто ознайомитися з важливими деталями:

  • Над реалізацією проекту працює девелоперська компанія SAGA Development, відома на українському ринку нерухомості завдяки проектам RYBALSKY, NEW YORK Concept House, RESIDENT Concept House, SAN FRANCISCO Creative House та іншим. Компанія займається реалізацією сучасних житлових комплексів та забезпечує їх якісне функціонування для багатьох поколінь родини.

  • ЖК ЧИКАГО – будинок змінної поверховості, який зводиться за монолітно-каркасною технологією. Передбачено панорамне скління.

  • Об’єкт відповідає всім вимогам, які висуваються до нерухомості класу «бізнес +».

  • Завершення будівництва очікується в третьому кварталі 2018 року.

Квартири в ЖК CHICAGO

У житловому комплексі CHICAGO Central House передбачено 236 квартир з вільним плануванням. Ніщо не завадить втілити тут навіть найсміливіші дизайнерські задуми. На вибір потенційним покупцям запропоновано однокімнатні квартири площею від 44.13 м², двокімнатні від 65.71 м², трикімнатні від 95.98 м² і чотирикімнатні від 95.98 м². Перші поверхи будинку призначені для об’єктів комерційного призначення.

Також є можливість купити дворівневу в ЖК Чикаго – тут усе величне, комфортне й дуже просторе.

Стелі висотою 3 м, панорамні вікна, просторі спальні кімнати та кухні – вагомі переваги квартир у ЖК CHICAGO. Для максимального комфорту проживання передбачено централізоване опалення, швидкі безшумні ліфти та відмінна звукоізоляція.

Простір для життя та повноцінного відпочинку

Житловий комплекс CHICAGO Central House розташований в історичному та діловому центрі Києва. Поруч з будинком знаходяться офіси міжнародних та українських компаній, школи та дитячі садки, торгово-розважальні локації, кафе та ресторани.

Запланована інноваційна екосистема управління будинком – SFERA living system. Вона дозволить персоналу керуючої компанії оперативно реагувати на побутові проблеми. Контроль якості надання послуг, безпека у будинку та на його території, управління витратами та комунальними послугами – виконання цих та інших завдань лежить в основі нової системи ATMOSFERA. Для зручності мешканців працюватиме цілодобовий консьєрж-сервіс, готовий виконати різні доручення – від замовлення таксі та бронювання столика в ресторані до придбання авіаквитків.

Детальну інформацію щодо вартості та розташування ЖК CHICAGO озвучать представники відділу продажів компанії SAGA Development. Звертайтеся!

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: