fbpx

Журналісти отримали листа від полоненого росіянами 19-річного моряка з Прикарпаття. ВІДЕО

Суспільство 15:58, 11.12, 2018

Журналісти ТСН отримали листа від 19-річного Андрія Ейдера, якого тримають у в'язниці в Москві.

Як писав КУРС, 25 листопада прикордонні кораблі РФ здійснили відверто агресивні дії проти кораблів ВМС ЗС України та захопили в полон три українські судна та членів екіпажу. Згодом з’явилась інформація про поранених українських військових моряків, яких захопила Росія у Керченській протоці. Загалом 23 полонених, наймолодшому – лише 18, і ним виявився Андрій Ейдер. Про поранення сина батькам повідомили телефонним дзвінком з Радіо "Москва".

Двоє полонених написали із московської в'язниці, йдеться в сюжеті ТСН. Серед них і Андрій Ейдер.

"Дякую за підтримку. Операцію переніс нормально. Не можу через поранення згинати коліно. Праве стегно трохи потрощило. Туди потрапило кілька скалок. Можна було у вену палець засунути. Боляче на ногу праву спиратись. Важко сидіти в чотирьох стінах. Не знати ніяких новин. Тисне. Додому, звісно, хочеться дуже. Тяжко без рідних. Додому подзвонити не можемо. Сподіваємось, що ця ситуація вирішиться до Нового року. Мужаємось і чекаємо повернення додому", – пише в листі Андрій Ейдер. 

Батьки Андрія підтвердили ТСН, лист справді від сина. Батьки від сина отримали вже 4 листи. Вони знають, що він перебуває в окремій камері, має співкамерника.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: