fbpx

Жириновський заявив, що рішення про ІІІ Світову уже прийнято, та пригрозив Прибалтиці і Польщі повним знищенням

Суспільство 17:40, 11.08, 2014

Віце-спікер російської Державної думи Володимир Жириновський погрожує Польщі і Прибалтиці килимовими бомбардуваннями, якщо Європа і НАТО продовжать свою політику щодо Російської Федерації і не віддадуть їй Україну.

 Про це він заявив в ефірі каналу "Росія 24", повідомляє ОБОЗРЕВАТЕЛЬ.

"Всі питання війни і миру взагалі, а сьогодні – пов'язані з Україною, вирішуватиме одна людина – глава Російської держави", – заявив Жириновський. 

За його словами, які б плани не писали в НАТО, в Брюсселі, які б директиви не підписував Барак Обама, всі вони ніякої сили не матимуть. 

"Рішення прийме тільки одна людина – глава Російської держави. Як була Перша світова війна, Микола Другий прийняв остаточне рішення, як Друга світова війна – всі правильні рішення і остаточні приймав Сталін, так і зараз. Третя світова війна – головне рішення. Я впевнений, що воно вже прийнято. Воно буде поступово озвучуватися з тим, щоб вони зрозуміли: хлопці, вам потрібна знову згоріла Європа? Європейці не хочуть цього. Ну, що залишиться від Прибалтики? Нічого ж не залишиться! А там стоять натівські літаки, система ПРО. У Польщі", – заявив Жириновський. 

Російський політик узявся погрожувати Польщі і Прибалтиці килимовими бомбардуваннями і пообіцяв, що ці країни будуть взагалі зметені. 

"Прибалтика, Польща – вони взагалі приречені. Вони будуть зметені. Там нічого не буде. Нехай вони одумаються, керівники цих маленьких карликових держав, як вони підставляють себе! Тому, звичайно, Америці – нічого не загрожує, вона далеко, а от східноєвропейські країни самі себе ставлять, так би мовити, під загрозу повного знищення. І винні тільки вони, тому що ми не можемо допустити, щоб з їхньої території злетіли ракети, літаки, спрямовані в бік Росії. Ми повинні будемо їх знищити за півгодини до зльоту. А для цього ми повинні будемо зробити килимові бомбардування, які виключають, що десь залишиться хоч одна пускова установка, хоч один літак. Тобто Прибалтики немає, Польщі немає. Нехай НАТО терміново просить переговори з нашим міністром закордонних справ. Тоді ми зупинимося. А так ми будемо змушені провчити і ще раз влаштувати їм травень 45-го року", – заявив Жириновський.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: