fbpx

Жителі Долини пікетували банк "Фінанси і кредит"

Економіка 17:27, 28.04, 2015

Більше 100 обманутих вкладників банку "Фінанси та кредит" міста Долина пікетували фінансову установу з вимогою віддати їхні депозитні вклади.

За словами координатора Долинської районної організації політичної партії "ВОЛЯ" Тараса Шевчука, який теж брав участь у пікеті, учасники прийняли колективне звернення до керівництва банку.

"Ми вимагаємо від керівництва банку надати чітку відповідь, коли долинянам віддадуть їхні гроші", – говорить Тарас Шевчук.
Керівництво місцевого відділення банку відмовляється зареєструвати більше 100 заяв про повернення депозитних вкладів. Щодо трьох таких фактів передані звернення до суду.
 
Нагадаємо, народний депутат України від партії "ВОЛЯ" Юрій Дерев'янко подав депутатське звернення до Національного банку України з проханням перевірити факти невиплати депозитів своїм вкладникам "Банком "Фінанси та кредит". До народного депутата надійшло колективне звернення від ініціативної групи вкладників ПАТ "Банк "Фінанси та Кредит" щодо неправомірного неповернення депозитних вкладів. Також Дерев'янко просить вжити заходів, щоб банки не могли необґрунтовано обмежувати та скасовувати видачу вкладів та депозитів своїм клієнтам.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: