fbpx

Жителі прикарпатського села зустрілися з кіборгами з Донецького аеропорту

Суспільство 19:22, 10.02, 2015

Представники громади села Петрів Тлумацького району зустрілися з учасниками АТО, які кілька місяців поспіль захищали Донецький аеропорт.

Присутні на зустрічі Олег Свищук (позивний "Святий"), волонтер Василь Лановий ("Темний"), капелан добровольчого батальйону "Правого сектору" о. Василь Жупник ("Грім") та бійці цього ж батальйону Олег Скоков ("Червоний"), Іван Книшук ("Птах"), Олег Романюк ("Метеор") розповідали про бойові будні, солдатське братерство, власне ставлення до подій та підтримку, яку постійно відчувають від волонтерів і пересічних українців. Вони відповіли на усі запитання петрівчан, які бажали мужнім чоловікам витримки та Божої опіки у справі захисту рідної землі, повідомляє КУРС з посиланянм на Тлумацьку РДА.
 

Після спілкування із жителями села бійці відвідали Петрівську загальноосвітню школу І-ІІІ ст., де їх тепло зустріли учні та вчителі школи. Аби підтримати захисників України, діти передали їм листи і невеличкі подарунки. "Кіборги" ж закликали молодь бути патріотами і вірити в перемогу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: