fbpx

Жителька Прикарпаття прихистила у себе майже 70 котів та два десятки собак. ВІДЕО

Стиль життя 09:26, 12.01, 2017

Небайдужі закликають допомагати чотирилапим прихистком, за можливості. В такому прихистку на своєму подвір'ї не може відмовити Тамара Дашкевич з Прикарпаття. Пані дала дах над головою майже 70 котам та двом десяткам собак. Більшість із них жінці підкинули. Інших, хворих та скалічених, вона підібрала сама. Втім, впоратися самотужки жінці стає дедалі важче. На допомогу прийшли волонтери.

Тамара Дашкевич – репетитор англійської мови. Мешкає у будинку зі старенькою матір'ю і майже сотнею чотирилапих. Тваринами вона опікується вже майже 10 років, йдеться в сюжеті "5 каналу".

Жінка згадує, як у дитинстві разом із татом врятували пораненого рудого кота. Без допомоги пухнастим не уявляє свого життя.

"Не можна минати жуву душу, тому що вона вимагає твоєї допомоги. Якщо ви проходите мимо, це дуже погано, адже ви її позбавляєте шансу на життя", – каже Тамара Дашкевич.

У кожної тварини, що знайшла прихисток у будинку жінки, своя історія, здебільшого драматична.

Прогодувати таке "товариство" жінці нелегко. Тому вона звернулася до волонтерів. Ті, окрім харчів і ліків, привезли ветеринара, щоб стерилізувати тварин, інакше їх кількість зростатиме.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: