fbpx

Жителька Снятинщини підняла з підлоги в аптеці і привласнила чужий гаманець – жінці загрожує до трьох років

Суспільство 15:57, 12.12, 2017

До Снятинського відділення поліції звернулася 48-річна мешканка одного із сіл району. Жінка повідомила про те, що в приміщенні аптеки у неї невідома особа викрала гаманець з грошовими коштами в сумі близько 530 гривень.

Правоохоронці встановили особу зловмисниці. Нею виявилась 39-річна мешканка одного із сіл району. Як з’ясувалося, того дня в потерпілої в аптеці з сумки випав гаманець. Це помітила зловмисниця, яка в той час також перебувала в аптеці, тож скористалася тим, що за її діями ніхто не спостерігає, поцупила чужу річ та спокійно вийшла з приміщення та пішла у невідомому напрямку.

У скоєному лиходійка зізналася, крадене у неї правоохоронці вилучили та невдовзі повернуть власниці на зберігання. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка). Згідно із санкцією статті за вчинене кримінальне правопорушення передбачена максимальна відповідальність – позбавлення волі на строк до трьох років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: