fbpx

Зі сцени драмтеатру підлітки розкажуть, про що не говорять з дорослими. ВІДЕО

Суспільство 18:06, 30.05, 2018

Прем'єра соціальної драми "Між нами" відбудеться вже наступної суботи на камерній сцені Івано-Франківського драмтеатру.

Вперше на сцені професійного театру у Франківську зіграють учні студії "Акторко" Євгена Холодняка. Ставлять соціальну драму про старшокласників. На прем'єру франківців у драмтеатр запросила авторка тексту вистави Людмила Лінник. 

"Запрошую на прем'єру! Причетна до цього проекту. То була перша моя спроба в драматургії. Намагалась почути керівника студії "Акторко" Євгена Холодняка та його талановитих учнів. Наскільки мені вдалося, зможете поглянути на виставі "Між нами". До речі, назву вигадали діти. Приходьте 2 та 11 червня", – написала Людмила Лінник на своїй сторінці у мережі. 

Студія "Акторко" анонсувала прем’єру тизером. Режисер вистави  Євген Холодняк.

"Хай вас не вводить в оману їхній юний вік. Хай вам не здається, що коли вони малого зросту, то їхні проблеми можна не сприймати серйозно. Герої вистави розкажуть вам те, про що не говорять з дорослими, але про що дорослим обов'язково потрібно знати. Про страхи і мрії, про труднощі і радість, про цькування і дружбу, і звичайно  про любов. Як вона є, без прикрас. Але це все  "Між нами",  привідкрили завісу актори.

Отже, 2 червня о 14.00 та 11 червня о 17.00 на камерній сцені Івано-Франківського драмтеатру соціальна драма "Між нами". Для глядачів встановлені обмеження 14+. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: