fbpx

Злодія, який обікрав прикарпатський готель, затримали на Буковині

Суспільство 09:48, 27.12, 2014

Двоє дільничних інспекторів Снятинського райвідділу міліції протягом доби розшукали злодія-"гастролера", який обікрав постояльців заболотівського готелю.

Раніше судимий 38-річний мешканець Снятинського району зайшов у готель у найбільш підходящий для цього момент. У номерах прибирали, кімнати були відчинені, пише АП.

Рецидивіст скористався цим і обнишпорив кілька номерів. В одному він узяв дорогий мобільний телефон, в іншому – двісті гривень і срібний ланцюжок, після чого непомітно для персоналу вийшов. Увечері постояльці, які працюють у Коломиї, повернулися з роботи й виявили пропажу свого майна. Повідомили про це власника закладу, а той – старшого дільничного інспектора. Майор міліції, який уже не перший рік працює в Заболотові, разом із дільничним капітаном міліції протягом доби розшукали злодія. 

Неодноразово судимого мешканця Снятинського району міліціонери затримали в місті Кіцмань Чернівецької області. Гроші він уже встиг витратити, телефон продав, а от срібний ланцюжок повісив собі на шию. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: