fbpx

Зміни до Конституції – план Путіна, – "Народний контроль". ФОТО

Політика 13:45, 03.09, 2015

Активісти "Народного контролю" Прикарпаття на Вічевому Майдані в Івано-Франківську розпочали роз'яснювальну акцію щодо змін до Конституції, які парламент затвердив у першому читанні.

У центрі міста "народні контролери" розмістили роз’яснювальні стенди із меседжами: "Зміни до Конституції – план Путіна", "Чого хоче Росія?", "Невчасна ініціатива".

Активісти роз’яснюють перехожим, чому не можна наразі міняти Конституцію.

"Внесення змін до Конституції і прийняття закону про особливий статус окупованих територій передбачає, що на всій території має проводитися господарська діяльність за особливим статусом. Тобто це фактично створення на території України офшорних зон. Фактично фірми, які будуть знаходитися на окупованих територіях, зможуть  здійснювати діяльність на території всієї України, а оподаткування буде здійснюватися на території цих спеціальних зон", – пояснює голова Івано-Франківської міської організації партії "Народний контроль" Геннадій Чудак.

Як пояснив координатор обласного осередку "Народного контролю" Володимир Гергелюк, ця політсила засуджує такі методи протестів, які відбулися під ВРУ 31 серпня.

"Ми вважаємо, що будь-які спірні питання, зокрема і щодо Закону про внесення змін до Конституції України, потрібно вирішувати виключно політико-правовими методами. Саме тому, щоб попередити будь-які спекуляції, партія "Громадський рух "Народний контроль" розпочинає інформаційно-просвітницьку кампанію, мета якої – ознайомити суспільство про суперечливі норми та їхні ризики, закладені у цьому законопроекті", – відзначив Гергелюк.

Акція триватиме до 16.00.

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: