fbpx

"Змінити життя громади на краще", – основне завдання депутатів від "РУХУ НОВИХ СИЛ" у Дзвиняцькій ОТГ

Політика 15:43, 01.12, 2017

Ремонт доріг, забезпечення населених пунктів вуличним освітленням, створення нових робочих місць та залучення інвесторів – основні завдання, які ставить перед собою команда "РУХУ НОВИХ СИЛ Михайла Саакашвілі" у Дзвиняцькій ОТГ.

Вчора, 30 листопада, відбулась перша сесія у новоствореній територіальній громаді. Під час її проведення обрали секретаря ради, двох заступників, кількісний склад виконавчого комітету, голів і членів постійних комісій. 

Більшість у сільській раді здобула команда "РУХУ НОВИХ СИЛ", шість депутатів увійшли до складу її фракції. Стільки ж представників й у БПП.

Окрім того, представників "РУХУ НОВИХ СИЛ" обрали головами комісій: правової, бюджетної та інфраструктурної. Земельну очолив позафракційний депутат, а гуманітарну – представник "Свободи". 

"Ми отримали потужне представництво у комісіях, я, зокрема, очолюю бюджетну. Тепер основним завданням є виправдати довіру наших виборців", – розповідає депутат від "РУХУ НОВИХ СИЛ" Андрій Коритан.

Роботи у новообраних депутатів чимало, адже у населених пунктах, які входять до складу Дзвиняцької ОТГ, є багато проблем, які потрібно вирішувати. 

Депутат Івано-Франківської обласної ради від фракції "ВОЛЯ" партії "РУХ НОВИХ СИЛ" Марія Рудик розповідає: 

"Мешканці Космача, Розсільної, Міжгір’я і Дзвиняча виявили бажання створити єдину територіальну громаду. Кожен з них сподівається, що з утворенням ОТГ прийдуть відчутні зміни у різних сферах життєдіяльності населених пунктів. У цих селах, як і в більшості на Прикарпатті, чи не найбільшими проблемами є погані дороги, необлаштовані школи, відсутність вуличного освітлення. Окрім того, потрібно залучати інвесторів, стимулювати розвиток малого і середнього бізнесу шляхом відкриття приватних підприємств".

Важливо також створювати нові робочі місця, відкривати дитячі садочки. 

"Це потрібно для того, щоб люди залишалися у своїх рідних селах, а не виїжджали до інших міст у пошуках кращого життя", – говорить Марія Рудик.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: