fbpx

Зустріч Олега Тягнибока у Франківську завершилася провокацією

Політика 16:16, 30.11, 2014

Чоловік років 45, який уже відзначився штовханиною з провоохоронцями під час виступу Олега Ляшка в Івано-Франківську, вчинив конфлікт в обласній філармонії під час виступу Олега Тягнибока.

За 20 хвилин до завершення зустрічі лідера ВО "Свобода" Олега Тягнибока з мешканцями Івано-Франківська чоловік встав, щоб задати питання "свободівцям". У своєму виступі він звинуватися Олега Тягнибока в брехні та маніпуляції. Тягнибок намагався дати відповідь, але активіст голосно його перебивав і продовжував свій монолог. Обурені прихильники "Свободи" закликали вивести провокатора із залу філармонії. Після цього у фойє відбулася гаряча дискусія між галасливим чоловіком і представниками ВО "Свобода".

Зауважимо, що цей чоловік уже відзначився під час виступу Олега Ляшка в Івано-Франківську в рамках передвиборчої кампанії. Тоді невдоволення охорони Олега Ляшка викликала дівчина, котра намагалася пронести до сцени, на якій виступав політик, гарбуза. Охорона розцінила це як провокацію і зупинила дівчину. Невідомий чоловік почав штурханину з охоронцями, проте його затримали і передали міліції. Міліціонери не одразу змогли вгамувати чоловіка, він ще кілька разів силою намагався продертися на сцену.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: