fbpx

Зустріти Новий рік у Франківську обійдеться від 3500 гривень на людину. ВІДЕО

Суспільство 21:04, 10.12, 2018

Такі ціни туроператори пропонують за екскурсійний тур до Івано-Франківська на новорічно-різдвяні свята.

Українці почали частіше мандрувати Україною. Екскурсійні тури Україною набувають усе більшої популярності. За оцінками фахівців, попит на них лише у 2018 році зріс майже на 15%. До того ж збільшується і пропозиції турів – окрім традиційних місць, українцям пропонують відкривати для себе нові напрямки, інформує "24 канал".

Колись-от Житомир не входив до переліку туристичних міст. Та місцеві туристичні оператори намагаються цю ситуацію виправити і показати, що можна відпочити не тільки в Карпатах на Новий рік.

Особливий попит мають новорічні тури Україною. Більшість з них триває в середньому чотири дні. Зокрема, зустріч Нового року у Вінниці або Житомирі обійдеться від двох з половиною тисяч гривень. Майже стільки ж коштуватиме мандрівка до Луцька та Рівного.

А от ціни у Львів або Івано-Франківськ стартують від трьох з половиною тисяч на кожного. До вартості входять проїзд, проживання та екскурсії. Ціна буде залежати від обраного готелю. Додатково оплачується святковий бенкет – у середньому 800-2000 гривень з кожного.

Популярністю на новорічні свята користуються також і тури Європою.

"У нас зараз дуже багато пропозицій польотів від лоукостерів. Можна сформувати тури у Стамбул, європейські міста, наприклад Рим чи Барселону, і ціна на такі тури стартуватиме від 150 євро. Погодьтеся, це доступно, та і є з чого вибрати",
– розповіла директор туристичної фірми Катерина Соломатова.

Автобусні ж тури Європою обійдуться ще дешевше. Наприклад, вікенд у Будапешті коштує у середньому 90 євро. Проте не забудьте додати обов'язковий платіж щонайменше у 30 євро на екскурсії, 150 гривень на страхування та певну суму – на новорічний бенкет.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: