fbpx

Зведення з фронту: Терористи намагаються перегрупувати сили на Луганщині, тривають бої за Горлівку та Донецьк

Суспільство 08:50, 31.07, 2014

За минулу ніч особливих змін в ході АТО не відбулося. Тривають спроби терористів провести перегрупування в районі міст Луганськ, Первомайськ, Алчевськ, Стаханов, з метою запобігання оточенню і блокування своїх сил.

Про це повідомив на своїй сторінці у "Фейсбуці" керівник Центру воєнно-політичних досліджень, член групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук, передає Еспресо.TV.

Також бойовики продовжують проводити активні дії щодо оборони Донецька, Горлівки та в прикордонних районах. 

Терористи не припиняють обстріли позицій сил АТО: 

– З мінометів обстріляні позиції силовиків поблизу населених пунктів Авдіївка, Червонопартизанськ (з боку Росії) і прикордонного пункту пропуску "Маринівка". Також з мінометів з території Росії обстріляна ротна тактична група сил АТО в прикордонному районі. Втрат серед силовиків у всіх випадках немає. 

– З РСЗВ БМ-21 "Град" обстріляні позиції поблизу населеного пункту Березове (обстріл вівся з Донецька), Маринівка і на території аеропорту в Луганську. 

– Зі ствольної артилерії обстріляні три блок-пости сил АТО. Один з них (поблизу н.п. Ільїнка) – з території Росії. 

У зоні АТО, поза населеними пунктами, працювала авіація і артилерія Збройних сил України. Льотчики здійснили 11 вильотів (з них 2 – медична евакуація). Артилерія здійснила 24 вогневі нальоти. Знищені жива сила і техніка терористів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: