fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • Звільнити водія і допомогти коштами пораненому, – ветерани АТО вимагають покарати перевізника, який відмовив у безплатному проїзді учаснику бойових дій

Звільнити водія і допомогти коштами пораненому, – ветерани АТО вимагають покарати перевізника, який відмовив у безплатному проїзді учаснику бойових дій

Суспільство 11:57, 18.12, 2015

Водій маршрутки №10, що належить КП "Електроавтотранс" у Івано-Франківську, узяв гроші за проїзд з ветерана війни на Сході. Спілка учасників АТО вимагає вплинути на обох – і на водія, і на перевізника.

Голова Обласної спілки учасників АТО Андрій Долик зустрівся з представниками перевізника та керівництвом Департаменту комунального господарства, транспорту і зв’язку міськвиконкому.

"Це вже друге таке порушення на маршруті №10 КП "Електроавтотранс" за останні півроку", – обурився Долик і нагадав про попереднє звернення Обласної спілки учасників АТО до Департаменту.

"Ну, та в кожного бувають помилки. Ну, то я вибачаюся, більше такого не повториться",  розкаювався водій "на килимі" у начальства.

Андрій Долик повідомив про рішення Обласної спілки учасників АТО впливати не лише на водія, але й на перевізника. Відтак оголосив вимогу звільнити водія – так, як це практикують за аналогічні порушення приватні превізники. А також рекомендував дирекції КП допомогти коштами на лікування важкопораненому франківцю Олегу Івахнюку. Бійцю саме збирають гроші на чергову операцію волонтери.

"Суму вказувати не буду. Допомога бійцю залишається на вашій совісті",  поставив крапку в розмові з представником КП Долик. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: