fbpx

Звіт франківської "Свободи": Олександр Сич закликав не читати місцеві ЗМІ, а слухати депутатів

Політика 15:42, 11.01, 2015

В обласній філармонії звітує фракція "Свободи" Івано-Франківської міської ради. Після перегляду промоційного фільму про здобутки партійців у місті перед симпатиками виступили "свободівці" Олександр Сич, Руслан Марцінків та Андрій Грималюк.

В обласній філармонії триває звіт фракції "Свободи" Івано-Франківської міської ради. 

Зал заповнений симпатиками політичної сили, здебільшого людьми похилого віку. Глядачів потішили виступом камерного хору "Воскресіння" та переглядом промоційного фільму про ремонт доріг, тротуарів, дитсадків тощо, які місцеві "свободівці" звично вважають власними заслугами.  

На заході виступили колишній віце-прем'єр-міністр України Олександр Сич, екс-нардеп Руслан Марцінків та депутат міської ради Андрій Грималюк. 

Олександр Сич зазначив, що "був п'ятою людиною в державі", але сьогодні не претендує на жодну посаду і тому може говорити відверто. В своїй промові екс-чиновник зосередився на критиці місцевих ЗМІ. На його думку, вони упереджено висвітлюють діяльність "свободівців". Сич згадав особисті образи на прикарпатські ЗМІ, зокрема й скандальний випадок часів свого віце-прем'єрства: коли під час наради з медиками він зверхньо погрожував вийти на перекур. Відтак, Олександр Сич закликав присутніх не довіряти місцевим ЗМІ, а слухати депутатів.

Колишній народний депутат Руслан Марцінків, який завзято рекламується на білбордах та під'здах франківських будинків, заявив, що саме "Свобода" перемогла режим Віктора Януковича.

Отець Іван Рибарук з Криворівні благословив "свободівців" на нові звершення і запевнив у промові, що він завжди голосував за них і всіляко підтримував. Нагадаємо, 9 грудня 2014 року на громадських слуханнях щодо призначення голови РДА отець Рибарук закликав призначити керівником Верховинського району депутата обласної ради Івана Шкіндюка, який входив до фракції Партії регіонів в облраді, а сьогодні очолює районну ДПІ. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: