fbpx

Звинуваченого в хабарництві директора франківського стадіону "Рух" Івана Слюсара залишили на підписці про невиїзд

Суспільство 14:44, 13.05, 2015

Сьогодні Івано-Франківський міський суд продовжив запобіжний захід директору стадіону "Рух" Івану Слюсару, затриманому на хабарі разом із головою Фонду комунального майна Богданом Чупірчуком.

На попередньому засіданні у справі Івана Слюсара Івано-Франківський міський суд визначився з датою розгляду кримінального провадження по суті. Слухання кримінальної справи відбудеться 20 травня.

Адвокат підсудного клопотав про зміну запобіжного заходу, на якому знаходиться звинувачений після СІЗО, та внесення за нього застави в 97 440 тис. грн.

Суд продовжив запобіжний захід підсудному на термін розгляду кримінального провадження. Згідно із рішенням Івано-Франківського міського суду, він перебуває на частковій свободі і зобов’язується: прибувати до визначеної службової особи – слідчого, прокурора або суду з визначеною періодичністю; не відлучатися із населеного пункту, в якому зареєстрований, проживає чи перебуває, без дозволу слідчого, прокурора або суду; повідомляти слідчого, прокурора чи суд про зміну свого місця проживання або праці; утримуватись від спілкування зі свідками; здати на зберігання (у разі наявності) до відповідних органів державної влади свій паспорт для виїзду за кордон.

Директор Івано-Франківського міського стадіону "Рух" Іван Слюсар звинувачується у злочині, передбаченому частиною 3 статті 368 ККУ (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище).

Посадовцю пред'явлена підозра у вимаганні та отриманні неправомірної винагороди у розмірі 7,5 тисяч гривень та $5 тисяч американських доларів відповідно. Разом із головою Фонду держмайна міської громади Івано-Франківська Богданом Чупірчуком його затримав УБОЗ безпосередньо під час отримання неправомірної грошової винагороди – з хабарем в автомобілі на залізничному вокзалі.

На відміну від Слюсара, чиновник-хабарник Чупірчук на суд не зв'явився.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: