fbpx

Зять Бандери став учасником рекордного патріотичного флешмобу української діаспори

Політика 18:35, 14.03, 2015

Патріотичний флешмоб "З Україною в серці, де б ми не були!", що відбувався кілька місяців поспіль, Національний реєстр рекордів України визнав одним із наймасштабніших у світі.

Про це інформує керівник проекту Національний реєстр рекордів Лана Вєтрова, пише VIDIA.

Під цим гаслом вийшли на центральні площі міст українці з 14 країн світу – Грузії, Італії, Греції, Великобританії, Франції, Польщі, Іспанії, Німеччини, Нідерландів, Пакистану, США, Австралії та Японії.

Українці в різних країнах вишикувалися в єдину фразу: "З Україною в серці, де б ми не були!". А літеру "З" виклали бійці АТО.

У світовому флешмобі, зокрема, взяли участь представники посольств країн (Пакистан, Італія), член родини Степана Бандери – його зять Андрій Куцан (Німеччина), Посольство України при Святому Престолі (Ватикан).

Ініціатором та організатором рекорду виступила українка з Італії Оксана Абраменко (Неаполь, Італія).

Реєстрація рекорду "Фраза, складена тілами людей в найбільшій кількості країн" відбудеться у Києві у приміщенні Музейно-патріотичного центру 16 березня. Під час реєстрації рекорду транслюватиметься відеофільм, в який увійшли сюжети з кожної країни, де відбувалося патріотичне об'єднання українців.

Зазначимо, що цим флешмобом діаспора хотіла показати єдність українців у всьому світі.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: