fbpx

На Долинщині злодій обікрав будинок і, тікаючи, потрапив у ДТП

Суспільство 17:20, 15.12, 2020

Поліцейські на Долинщині затримали злодія, який обікрав будинок і покинув крадені речі.

Зловмисник проник до новобудови мешканця Долинського району, обікрав помешкання і втікав на транспортному засобі. Він не справився з керуванням – і авто злетіло у кювет. Злодій утік і покинув авто з викраденими речами.

На Долинщині злодій обікрав будинок і, тікаючи, потрапив у ДТП 1

Вранці цього ж дня до поліції Долинщини звернулася 47-річна мешканка району. Жінка розповіла правоохоронцям, що невідомі особи впродовж ночі обікрали новобудову її родичів і викрали електроінструменти, автомобільні шини та інші речі.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група, правоохоронці обстежили територію місця вчинення злочину, опитали свідків та очевидців. Неподалік місця вчинення злочину у кюветі поліцейські виявили автомобіль. Під час огляду в салоні транспортного засобу побачили крадені речі.

Поліцейські оперативно встановили зловмисника, розшукали і затримали.

Як встановили правоохоронці, злодій проник у примішення, відтиснувши раму вікна. Йдеться про 37-річного мешканця району. Затриманий чоловік у скоєному зізнався.

На Долинщині злодій обікрав будинок і, тікаючи, потрапив у ДТП 2

Злодію повідомлено про підозру за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, поєднана з проникненням в житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Досудове розслідування триває, інформує пресслужба обласної поліції.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: