fbpx

Гербіциди незамінні у боротьбі з бур’янами

Суспільство 15:31, 15.03, 2021

Як позбутися бур’янів

У сільському господарстві однією з гострих проблем є боротьба з бур’янами, які не тільки виснажують землю, а й чинять негативний вплив на врожайність.

На щастя, сьогодні у продажу пропонується чимало сучасної продукції, покликаної боротися з бур’янами, яка демонструє високу ефективність. До такої продукції належать і гербіциди, широко представлені на ринку різними видами, відмінним складом, призначенням і дією при використанні.

На сайті https://www.protect-garden.com.ua/product-category/gerbicidi будь-який садовод – як любитель, так і професіонал – знайде якісні гербіциди, інсектициди та фунгіциди за помірною ціною.

Гербіциди незамінні у боротьбі з бур’янами 1

Призначення

Під гербіцидами слід розуміти різновид хімічних речовин, призначених для боротьби з бур’янами. При цьому вони можуть відрізнятися своєю дією. Так, деякі види орієнтовані на боротьбу з поширенням конкретних видів рослин, а інші – усіх одразу. Виходячи з цього, прийнято виділяти дві великі групи гербіцидів:

  • селективні;
  • суцільні.

Підбираючи відповідний вид, слід орієнтуватися на поставлену мету.

Різновиди

У сфері сільського господарства нині застосовується широкий асортимент гербіцидів. Основними критеріями класифікації є наступні:

  • склад;
  • дія;
  • спосіб застосування.

За особливостями використання можна виділити такий вид, як ґрунтові гербіциди. Вже з назви стає зрозумілим, що вони призначені для застосування безпосередньо на ґрунті. Ще один вид — листяні, які дозволяють отримати чудові результати при контакті з пагонами небажаної рослинності на ділянці. Щоб домогтися висихання бур’яну, практикується застосування контактних складів.

Як вибрати гербіцид

Щоб досягти найкращого результату при використанні цієї категорії продукції, необхідно відповідально підійти до вибору. Передусім орієнтуватися потрібно на заплановане використання, якому має відповідати дія конкретного гербіциду.

Звернувшись до спеціалізованого інтернет-магазину protect-garden.com.ua, що реалізує продукцію для сільського господарства, покупці оцінять широкий асортимент представлених гербіцидів.

Підбираючи підходящий варіант, слід ознайомитися з описами до продукції, звернути увагу на особливості складу і призначення. Також потрібно вивчити інструкцію до застосування, якої важливо чітко дотримуватись, щоб досягти високої ефективності при використанні.

Має значення і виробник продукції. Також важливо перевірити термін придатності та умови зберігання продукції.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: