fbpx

17-літній гравець "Урагану" став першим легіонером словацького "Левіце"

Спорт 17:12, 06.11, 2022

Днями словацький клуб “Левіце” офіційно представив першого легіонера з футзалу у власній історії. Ним став 17-річний вихованець клубу “Ураган” з Івано-Франківська Дмитро Федик.

Він виступатиме у складі “левів” на правах оренди. Термін дії орендної угоди становить один рік, інформує “Ураган” у фейсбуці.

“Я обрав цей клуб, тому що це хороша можливість піднятися і стати професіональним гравцем. Я хочу допомогти «Левіце» стати кращою та сильнішою командою. Також на моє рішення спробувати закордонний футзал частково вплинула нинішня ситуація в Україні. Я дуже радий бути тут”, – поділився українець у Словаччині.

Дмитро Федик вже встиг дебютувати у новій команді, взявши участь у матчі 8-го туру чемпіонату Словаччини, в якому “Левіце” поступилось “Пінеролі” – 3:6. На жаль, дебют видався не надто вдалим – на 36-й хвилині юний універсал записав до свого пасиву автогол.

“Я займаюся футзалом 10 років і весь цей час грав у молодіжних командах академії клубу «Ураган». Я хочу подякувати їм за те, що виростили мене футзалістом. Я вважаю, що моя сильна сторона — футзальне мислення та розуміння гри. Я також готовий зробити все, щоб команда досягла успіху”, – оптимістично налаштований гравець.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: