fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • Аспірант Прикарпатського університету переміг на чемпіонаті Європи із віртуального таеквондо

Аспірант Прикарпатського університету переміг на чемпіонаті Європи із віртуального таеквондо

Спорт 09:37, 24.12, 2020

20 грудня відбувся Віртуальний Європейський чемпіонат з таеквон-До І.Т.Ф.

Організатором змагань виступила Міжнародна федерація таеквон-До. У змаганнях взяли участь приблизно 400 спортсменів з 14 країн Європи. Змагання проводились у розділі «Таеквон-До. Формальні вправи – Туль» і проходили в режимі онлайн на платформі «ITF Play live». Україну представляли 29 спортсменів Всеукраїнської асоціації Таеквон-До І.Т.Ф. з Києва, Дніпра та Івано-Франківська.

Івано-Франківський обласний осередок Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф. на турнірі представляли 8 спортсменів, серед них – аспірант факультету фізичного виховання і спорту (спеціальність «Фізична терапія, ерготерапія») Прикарпатського національного університету ім. В. Стефаника Андрій Данищук, який також є головою Івано-Франківського обласного осередку Всеукраїнської асоціації спортсменів Таеквон-До І.Т.Ф, інформує пресслужба університету.

На турнірі була висока конкуренція, у деяких категоріях було від 35 до 45 учасників, проте Андрієві вдалося вибороти перше місце у цьому чемпіонаті (категорія 18-35 років серед чоловіків-володарів чорних поясів IV дану).

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: