fbpx

"Авангард-СК Краматорськ" виграв у "Прикарпаття" з рахунком 3:1

Спорт 18:31, 13.06, 2021

У суботу, 12 червня, на футбольних полях України пройшли матчі заключного, 30-го туру чемпіонату Першої ліги.   

У 30-му турі Першої ліги івано-франківське “Прикарпаття» на виїзді у Краматорську поступилося “Авангарду”.

Між “Авангард-СК Краматорськ” та “Прикарпаттям” було всього одне очко розриву. Господарі в разі перемоги обійшли б конкурента, а тому їм було за що боротися в останньому турі. Адже одна справа закінчити сезон 14-ми і зовсім інша – на 13-му місці, пише UA-Футбол.

Ще в першому таймі футболісти “Авангард-СК Краматорськ” впоралися з місією, забивши відразу після стартового свистка і незадовго до перерви. Обидва рази героєм епізоду був центрбек Бородай. Свої моменти були і у гостей, однак погана реалізація і поперечка не дозволили їм відзначитися.

У другому таймі команди обмінялися забитими. Спочатку відзначився юний Єгор Гунічев, після чого Цюцюра швидко відповів. Підсумковий рахунок – 3:1. “Авангард-СК Краматорськ” випереджає “Прикарпаття” в турнірній таблиці.

Підсумкова таблиця: «Верес» – 68 очок, «Чорноморець» – 61, «Металіст 1925» – 56, «Миколаїв» – 53, «Агробізнес» – 52, «Альянс» – 51, «Волинь» – 46, «Оболонь» – 43, «Гірник-Спорт» – 38, «ВПК-Агро» – 37, «Полісся» – 35, «Авангард» – 32, «Нива» – 31, «Прикарпаття» – 30, «Кремінь» – 24, «Кристал» – 13.  

Право виступати у вищому дивізіоні українського футболу – Прем’єр-лізі, окрім «Вереса», здобули «Чорноморець» та «Металіст 1925». До Другої ліги опустилися «Кремінь» і «Кристал». 

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: