fbpx

Франківці привезли медалі з чемпіонату Європи з таеквондо в Іспанії

Спорт 20:15, 28.11, 2021

22-27 листопада в Іспанії відбувся 35-й Чемпіонат Європи з Таеквон-До серед дорослих та юніорів, в якому національна збірна Україна здобула три золоті, одну срібну та дві бронзові медалі.

У складі збірної в чемпіонаті взяли участь 10 франківців – вихованців Олега Солов’я та Катерини Соловей.

У підсумку наші спортсмени здобули нагороди:

Віталій Соловей переміг у ваговій категорії 57 кг серед дорослих. До речі, Віталій вп’яте переміг у чемпіонаті Європи і виконав норматив «Майстер спорту України міжнародного класу з Таеквон-До».

Артур Кузьмін здобув срібну нагороду у ваговій категорії понад 75 кг, де у фіналі поступився чинному чемпіону світу зі Словенії. На шляху до фіналу Артур переміг суперників з Білорусі, Іспанії,  Словенії та Хорватії.

Артем Бєлов здобув бронзову медаль серед дорослих у ваговій категорії понад 85 кг. На шляху до «бронзи» Артем переміг суперників з Іспанії та Великобританії, але у півфіналі поступився поляку. Слід відзначити, що Бєлов виконав норматив «Майстер спорту України».

Анна Сірокваша здобула бронзову нагороду у ваговій категорії 45 кг серед юніорок, перемігши у турнірній сітці представниць Польщі та Румунії, але у півфіналі поступилась представниці Вельсу.

За підсумками виступу національна збірна команда України посіла шосте командне місце серед 30 країн-учасниць. Перше місце виборола збірна Польща, друге – Румунія, а третє – Норвегія.

Франківські спортсмени представляють ДЮСШ№1 обласної ради.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: