fbpx

Франківський богатир Назар Павлів показав, як підтримує фізичну форму в умовах карантину

Спорт 19:11, 30.03, 2020

Щоденні вправи зі штангою та скакалкою вдома. Франківський богатир, багаторазовий рекордсмен України Назар Павлів саме так підтримує фізичну форму в умовах карантину.

Тренування проводить щодня, окрім неділі, заохочуючи до фізичних вправ і 5-річного сина, йдеться в сюжеті Суспільне.Карпати.

“В мене, в принципі, елементарна маленька штанга. Вона знаходиться в коридорі, тому десь під час обіду я стараюся відлучитися до тренування, поки в малюків моїх сонна година, щоб все встигнути. В мене двоє дітей: меншому пів рочку, тому він більше часу спить, старшому п’ять з половиною, тому він інколи зі мною тренується”, – розповідає стронгмен.

Директор Департаменту молодіжної політики та спорту Івано-Франківської міської ради Віталій Матешко говорить, що найважче в домашніх умовах проводити тренування гімнастам та плавцям, проте і для них розробили спеціальні вправи.

“В спорті вищих досягнень не може бути великих пауз, тому професійні спортсмени і команди продовжують навчально-тренувальні заняття, але віддалено, в домашніх умовах. Зараз дуже багато тренерів розробили індивідуальні програми для кожного із спортсменів і відповідно спортсмени виконують ці завдання. Ці заняття є різноманітними відповідно до конкретних видів спорту і до конкретних навантажень, які назначає тренер”, – каже очільник департаменту.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: