fbpx

Франківський студент став призером чемпіонату світу з самбо

Спорт 12:41, 13.11, 2020

Ректор університету Ігор Цепенда привітав студента-чемпіона Андрія Лайщука. На чемпіонаті світу з самбо, який пройшов днями в Сербії, Андрій завоював бронзову медаль у дорослому чемпіонаті у ваговій категорії 57 кг та виконав норматив майстра спорту України міжнародного класу.

«Я переконаний, що перемога на змаганнях світового рівня дуже важлива не лише для університету, а й для України. Втішаємося з цього успіху. З іншого боку, – це є підтвердження концепції університету щодо співпраці з відомими спортивними школами Прикарпаття, які продовжують свою роботу в університеті. Їхні вихованці і тренери є цьому яскравим прикладом. Зокрема, на прикладі Надвірнянської школи самбо ми переконуємося, що є тяглість цієї співпраці», – зазначив ректор.

Цепенда подякував чемпіонові та його тренерам за їхню наполегливу працю та побажав нових високих спортивних досягнень.

«Це не перші мої змагання. Я довго йшов до цього високого результату. Хоча було нелегко, адже це дорослий чемпіонат, а не юніорський чи юнацький. Мій поєдинок за перемогу я провів з французьким самбістом, і за 2 хвилини до кінця поєдинку я зумів побороти свого суперника», – розповів під час зустрічі Андрій Лайщук.   

Андрій мріє стати чемпіоном світу і запевнив, що докладе максимум зусиль та праці, щоб його мрія стала реальністю.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: