fbpx

Перший матч в ЛЧ: франківський "Ураган" обіграв віцечемпіона Іспанії

Спорт 21:12, 01.12, 2021

Івано-франківський “Ураган” зіграв свій перший матч у групі елітраунду Ліги чемпіонів з футзалу. І переміг з рахунокм 3:5.

Матчі групи проходять у Португалії, і сьогодні українці відкривали групу матчем з віцечемпіоном Іспанії “Леванте”.

Суперники показали рівну гру, в якій більше помилок зробили іспанці, що й вилилося у підсумковий результат.

Загалом поєдинок вийшов обережним – команди намагалися не ризикувати, і, якби не помилки, такого результативного рахунку, мабуть, не було б.

На 11-й хвилині після того, як Радевич невдало наступив на м’яч, іспанці відкрили рахунок, проте за кілька хвилин “Ураган” зрівняв після точного удару Коваля. Попри те під завісу першого тайму Абакшин вже після помилки іспанців вивів українську команду вперед.

А ось другий тайм почали розганяти вже іспанці. “Ураган” більше грав від оборони, але все-таки пропустив двічі – після розіграшу ауту і швидкої контратаки: 3:2. “Ураган” побіг відіграватися, все частіше оголюючи тили, і гра стала нагадувати гойдалку. Проте у цій ситуації кращим в атаці був “Ураган”, який буквально за 30 секунд ігрового часу перевернув гру та забив двічі.

Наприкінці побіг відіграватися вже “Леванте” – іспанці за 3 хвилини до кінця випустили 5-го польового, проте українська команда, витерпівши кілька гострих атак, у контрі забила і п’ятий гол. 5:3 – перемога “Урагану”.

Завтра іванофранківці зіграють із фаворитом групи – місцевою “Бенфікою”. З групи в плей-оф вийде лише одна команда, тому кожна з команд націлена на перемогу.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: