fbpx

Франківський "Ураган" у матчі Екстраліги розгромив "Черкасиобленерго"

Спорт 19:41, 14.01, 2023

Футзальний клуб з Івано-Франківська “Ураган” з рахунком 13:1 переміг команду “Черкасиобленерго”. Матч 15 туру Екстраліги України відбувся 14 січня у манежі Івано-Франківського коледжу фізичного виховання, повідомляє Суспільне.

Франківці відкрили рахунок уже на восьмій секунді матчу. Упродовж усього першого тайму “дракони” не припиняли атакувати ворота гостей. У першій половині зустрічі “Ураган” забив сім голів.

У другому таймі гравцям “Черкасиобленерго” вдалося забити у ворота господарів один м’яч, відзначився Сергій Дєдов. Однак команда гостей пропустила від франківців ще шість голів. У підсумку — 13:1 на користь “Урагану”.

По три голи забили “ураганівці” Микола Микитюк та Артем Фаренюк, двічі відзначалися Петро Шотурма та Ігор Корсун. Ще по одному забитому м’ячу — в активі Назара Шведа, Миколи Грицини та Іллі Терентьєва.

Франківський “Ураган” продовжує лідирувати у групі “Захід” чемпіонату України з футзалу. За підсумками 13 зіграних матчів команда здобула 29 очок. Наступний поєдинок “дракони” зіграють 21 січня проти львівського клубу “in.IT”.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: