fbpx

Франківський "Ураган" знищив "Продексім" у матчі за Суперкубок України

Спорт 15:30, 07.09, 2019

У Черкасах відбувся матч за Суперкубок України з футзалу, у якому зустрічалися чинний чемпіон України "Продексім" (Херсон) і володар національного Кубка "Ураган" (Івано-Франківськ).

На 12-й хвилині матчу “Ураган” вийшов вперед – відзначився Лебідь. Наприкінці першого тайму матчу після удару Білоцерківського “Ураган” врятувала стійка воріт. А на останній хвилині тайму після подачі з кутової позначки Лебідь ударом в один дотик відправив м’яч у дальній нижній кут воріт херсонців, пише Champion.com.ua.

У другому таймі матчу Микитюк збільшив рахунок до 3:0. А через шість хвилин відзначився Мануйленко, забивши четвертий м’яч у ворота херсонців. “Продексім” почав ризикувати, граючи з 5 польовим гравцем, і цим скористався суперник, забивши ще три м’ячі.

Відзначимо, що херсонці стали чемпіонами України втретє поспіль, але представник Івано-Франківська склав їм конкуренцію аж до передостаннього туру, через поразку в якому все ж втратив шанси на титул.

“Продексім” – “Ураган” 0:7 (0:2)

Голи: 0:1 – 12 Лебідь, 0:2 – 20 Лебідь. 0:3 – 21 Микитюк, 0:4 – 27 Мануйленко, 29 – 0:5 Абакшин, 0:6 – 30 Лебідь, 0:7 – 36 Фаренюк

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: