fbpx

Hiitworks - нова мережа фітнес-клубів в Києві

Спорт 12:17, 08.10, 2019

Фітнес – це стиль життя сучасної людини. І наша мета створити всі комфортні умови для того, щоб ви могли тренуватися і жити повним життям.

https://hiitworks.com/ – фітнес клуб клуб для, тих, хто цінує час і хоче бути в прекрасній формі.

Ми раді бачити в стінах наших центрів всіх: новачків, просунутих клієнтів, професіоналів, тих, кому потрібна реабілітація або зміна обстановки – всім гарантований індивідуальний і комплексний підхід.

Займайтеся в будь-який зручний для вас час. Команда hiitworks з радістю готова допомогти вам втілити мрію.

Hiitworks - нова мережа фітнес-клубів в Києві 1

Спершу ми проведемо тестування, яке визначить ваш спортивний потенціал. Це потрібно, щоб не нашкодити вашому здоров’ю зайвими навантаженнями. Це також є запорукою того, що ви не закинули заняття від нестачі сили, втоми.

Потім ми виберемо напрямок, який повністю буде вам підходити. 25 різних видів тренувань: жироспалюючі, силові, кардіо, інтервальні і функціональні, що відновлюють, trx – нам є чим вас зайняти. Будь-яка з обраних, триватиме 45 хвилин. Здорово? Саме стільки часу потрібно для того, щоб продуктивно потренуватися чітко, дотримуючись техніки, за якою простежать тренери. Тому ніяких відмовок. Регулярність і різноманітність занять – перший ключ до успіху.

Далі підберемо план харчування індивідуально. Не лякайтеся, щоб харчуватися правильно, вам не потрібно буде витратити сімейний бюджет. Правильні продукти і так є у вашому холодильнику, наші тренери поділяться з вами інформацією, як харчуватися так, щоб худнути, дозволяючи собі улюблені ласощі. Другий ключ успіху – це харчування.

А що ж тоді третій ключ, адже всі кругом говорять, що харчування і спорт – основні елементи плану «Нове здорове тіло»?

Ми пов’язуємо швидкі результати в фітнесі з тим, що він, в першу чергу, вам подобається. Ми хочемо, щоб, як тільки у вашому розкладі стояло: «відвідування hiitworks», ви посміхалися. Радість від занять – ось третій ключ, адже саме емоційне піднесення і отримане задоволення штовхає вас на нові досягнення.

Вже після декількох відвідувань нашого фітнес-клубу, ви відчуєте:

  • Приплив енергії.
  • Підвищення концентрації.
  • Пожвавлення м’язів.
  • Підвищення продуктивності.

З нами ви встигнете потренуватися і почати займатися новою справою. Уявіть, як ваше тіло міцніє, рівень здоров’я підвищується, ви відчуваєте себе свіжо і молодо. Що ще потрібно для досягнення результату? Тільки ваше бажання.

Приходьте в один з 6 клубів hiitworks, почнемо жити в стилі фітнес!

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: