fbpx

Королі останніх секунд: франківський "Ураган" знову вирвав перемогу на останній секунді

Спорт 21:05, 25.11, 2019

Івано-франківський "Ураган" вдруге поспіль виграє матч Естраліги, поступаючись за хвилину до завершення матчу.

23 листопада в Івано-Франківську “Ураган” приймав київський “ХІТ”.

Перед матчем команди займали третю і другу сходинки у турнірній таблиці Екстраліги FavBet.

Матч вийшов максимально видовищним і яскравим. Для вболівальників точно. А от голкіперам обох команд – Володимиру Кардашу і Євгену Іваняку – було не жартів. Адже вони постійно перебували в тонусі, відбиваючи удари у площину своїх воріт, повідомляє пресслужба “Урагану”.

“ХІТ” відкрив рахунок уже на другій хвилині, коли Сергій Журба вдало замкнув простріл з правого флангу, розстрілявши ворота Кардаша з декількох метрів – 0:1.

Вже в третьому матчі поспіль “Ураган” пропустив першим.

Одразу ж “дракони” максимально збільшили швидкості, але забити довго не вдавалося. Іваняк «тащив», а фортуна періодично всміхалася саме киянам.

Проте на 13-й хвилині матчу Фаренюк отримав передачу від Федюка на підступах до штрафного майданчика опонентів, розвернувся і точно пробив у кут воріт – 1:1.

І тут розпочалося справжнє футзальне шоу. Момент за моментом, атака на атаку, фол на фол. Команди грали максимально динамічно, але голи залишили на потім.

Коли за півтори хвилини до завершення матчу в обох команд було по п’ять фолів, відбувся, здавалося, фатальний для “драконів” епізод.

Сергій Коваль зіграв рукою під час спроби перехопити м’яч на чужій половині поля, за що “ХІТ” отримав право на десятиметровий удар.

До м’яча підійшов Педяш і точно пробив у кут воріт повз Володимира Кардаша – 1:2.

Одна хвилина відділяла “ХІТ” від важливої гостьової перемоги над “Ураганом”. Однак за тридцять секунд Роман Кордоба взяв гру на себе, різко змістився з лівого флангу в центральну зону, а потім пробив у самісіньку дев’ятку – 2:2.

Здавалося, що завдання-мінімум, виходячи з того, як відбувалися події, виконано. Але Артем Фаренюк замкнув простріл все того ж Кордоби з правого флангу і під акомпанемент фінальної сирени вирвав перемогу для “драконів” – 3:2.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: