fbpx

Ковалюк назвав футболістів, якими хотів би підсилити "Прикарпаття"

Спорт 18:13, 23.12, 2019

Тренер "Прикарпаття" Володимир Ковалюк розповів про підсилення команди узимку.

НА ФОТО: Володимир Ковалюк

Наскільки масштабними будуть зміни у “Прикарпатті” зимового міжсезоння, Ковалюк розповів сайту Футбол Україна.

“Природно, маємо список футболістів, яких хотіли б запросити до команди. Це наші земляки, уродженці області, які нині виступають на професійному рівні. Це той же Ростислав Волошинович з “Волині”, Іван Сондей із “Миколаєва”, Тарас Саків з “Полтави” чи гравці із ФК “Львів”, – сказав Ковалюк.

Тренер відзначає, що невідомо, чи ці гравці захочуть і зможуть перейти у “Прикарпаття”, адже наразі пов’язані чинними контрактами.

Основним завданням зараз для команди є збереження кістяка, який завершував осінню частину сезону.

“Ротація також необхідна, і вона буде проведена. Швидше за все нас залишить більшість із тих гравців. Кому вже за 30. Ми подякуємо їм за роботу, за гру, за те, що допомагали нам у період становлення, забезпечували результат. За те, що брали на себе відповідальність у важкі періоди, були лідерами, ставали прикладом для молоді. Ми продовжимо омолодження команди. Погляньте, із тих, кого ми залучили влітку, практично всі добре себе проявили. І це за якихось там чотири місяці”, – розповів Ковалюк.

Також до команди можуть приєднатися гравці з чемпіонату області, але їм потрібен буде час на адаптацію. Щонайменше пів року.

“У міжсезоння плануємо залучити до підготовки із командою двох гравців із “Ніки U-19”, трьох із “Прикарпаття U-19″. До речі, ці підопічні тренера Сергія Пташника вже працювали у наших лавах на літніх зборах. Є також гравці, котрі нас цікавлять у Галичі… Наголошую, поки що ми візьмемо цих футболістів лише на збори, а вже далі визначатимемося”, – каже Ковалюк.

Головні новини Івано-Франківська і області в TELEGRAM

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: